Прехвърляне на информация

Софтуерни услуги

  • Премахване на шаблон
  • Премахване на парола
  • Премахване на Google Account

Създаване на Apple ID

Почистване на компютър и лаптоп от прах

Прехвърляне на информация

Получаването на нов телефон е вълнуващо,  но мисълта че трябва да прехвърлите всичките данни от стария към новия си телефон може да ви се стори досадно.Снимки, контакти, файлове всичко това отнема време. Ако не сте сигурни, че може да се справите с прехвърляне на данни от или на ГСМ апарат – по-добре не опитвайте сами да извършите операцията, защото в повечето случаи не е нито успешна, нито бърза. Даже е възможно да объркате нещо и после да е невъзможно да се възстанови информацията, която сте изтрили или компрометирали. Заповядайте в нашия сервиз и ние ще се погрижим за това.

Софтуерни услуги

Всички знаем колко важен е софтуера за правилната работа на мобилното устройство. Софтуерът върви ръка за ръка с хардуера. Когато едното от двете не работи, както трябва – възникват проблеми, които обикновенно са сериозни и има нужда от сервизна намеса за решението на съответния проблем. В повечето случаи софтуерната поддръжка на телефон включва актуализация на софтуера (операционната система). В зависимост от модела на смартфона, неговата мощност и нужди, се правят ъпдейти на Android и iOS операционните системи. По този начин се избягват бъговете в софтуера, и се подобрява работата с телефона. Друг проблем със софтуера, може да се дължи на вируси. Това също е една от най-често търсените услуги от собственици на смартфони и айфони. Ако телефонът ви дава непрестанни грешки, рестартира се и се самоизключва, то значи повредата е налице. Ние от PC XPERT разполагаме с диагностични програми, с чиято помощ ще открием всички грешки във вашия смартфон.

Премахване на шаблон

Тенденцията при новите телефони е да се набляга на сигурността и конфиденциалността на телефона. Не е случаен и факта, че все повече телефони изискват създаването на account при стартиране на устройството или съответно да въведете съществуващ вече акаунт, който е вписан в определения телефон. Google акаунтите имат страхотни функции и си заслужава да ги използвате. Например на него може да се запазва цялата Ви информация и в случай на загуба или повреда на Вашия телефони – няма да загубите никаква информация Проблемите идват, когато потребителят си забрави паролата и блокира устройството си. В такъв случай ние сме насреща и може да помогнем с отключване на Вашето устройство.

Създаване на Apple ID

Вашият Apple ID е акаунт, който ви дава достъп до услугите на Apple, като App Store, iCloud, iMessage, FaceTime и Apple Music. Имейл адресът, който свързвате с този профил, се нарича още вашия Apple ID. За да изтеглите приложения, електронни книги, филми, музика и друго цифрово съдържание на вашия Mac и iPhone, трябва да имате Apple ID. Но не само за това. Ще имате нужда от него и за да участвате в официалната общност за поддръжка на Apple, за закупуването на AppleCare и др. Ако Вие не можете да се справите, ние ще Ви помогнем. Заповядайте и ще направим ваш Apple ID Account.

Почистване на компютър и лаптоп от прах

С течение на времето, в компютъра/лаптопа се задържа много прах , което влошава въздушния поток в кутията, и съответно води до повишаване на работната температура на всички компоненти, което от своя страна рефлектира в по-краткия им жизнен цикъл. Когато компютъра Ви работи под високи температури вероятността от повреда значително нараства. Друг момент е, че компютъра работи по-бавно, когато температурите в него са високи. Отделно, при почистване от прах, задължително трябва да се сменят и термо пастите. специални пасти за проводимост на топлината на процесора, видео картите  и/или другите чипове, за да има по-пълен ефект почистването.